Omat 40-vuotisjuhlat


Heippa taas piiiiiiitkästä aikaa! On ollut tässä kaikenlaista menoa ja meininkiä tänä erityisen lämpimänä (voisi jopa sanoa "hikisenä") kesänä ja paljon ei ole viitsinyt keittiössä aikaa viettää.
Täytin 25.7.18 maagiset 40 vuotta ja niitä juhlittiin 28.7. lauantaina lähisuvun ja parin kaverin kanssa täällä meidän kotona.

Kaikki tarjoilut tein itse lukuunottamatta keksejä (nekin oli alunperin tarkoitus tehdä itse, mutta sitten aika ja jaksaminen loppui), ostin kaupasta "teemaan" sopivia minttutäytekeksejä ja karpalo-valkosuklaakeksejä.

Karpalo ja minttu(suklaa) olivat näiden tarjoilujen "teemana" - rakastan kumpaakin makua. Tarjolla oli siis


Laitan ohjeet tänne blogiin ja sitä mukaan, kun saan ohjeet julkaistua niin linkitän ne tuohon yläpuolella olevaan listaan niin ohjeet löytyy sitten helposti jatkossa.

Synttärit meni oikein kivasti, ilma oli oikein aurinkoinen ja lämmintä taisi olla n. 28 astetta ulkona (sisällä varmaan joku 30 astetta). 

Sain ihania lahjoja ja kukkiakin.

Makeat tarjoilut
Suolaiset tarjoilut
Lahjoja <3
Kukkia <3
Tuhannet kiitokset vielä kaikille juhlimaan päässeille ja isot kiitokset lahjoista <3 
Sain omilta lapsiltani, äidiltä ja mieheltäni lahjaksi jo aiemmin yleiskoneen (sitä tarvittiin mm. näiden tarjoilujen tekoon!) joten sitä ei nyt näissä kuvissa näy :)

Nyt alan naputella noita ohjeita... Palataan!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Musta-kultainen drip cake eli valumakakku (osa 2)

Minions-kakku

Murea mantelikakku