Jauheliha-salamipelti


Tämä piirakka syntyi hieman vahingossa, kun teki mieli jotain suolaista ja "pizzamaista", mutta en jaksanut työpäivän jälkeen alkaa tekemään pizzataikinaa. Tiesin pakkasessa olevan voitaikinaa ja siitä se idea sitten lähti... :) Ohjeella tulee normaali uunipellillinen piirakkaa.

Ainekset



2 pkt (a 500 g) valmista voitaikinaa (EI valmiita levyjä!)
1 prk (680 g) X-tra paprikapastakastiketta
1 pkt (150 g) Kotivara pepperoni-salamia
400 g jauhelihaa
1 prk (227/140 g) Rainbow pieniä ananaspaloja
1 pss (500 g) 23% X-tra juustoraastetta
valkosipulijauhetta
pizzamaustetta/oreganoa


Valmistus

Anna voitaikinoiden sulaa pakkauksen ohjeen mukaan huoneen lämmössä. Paista jauheliha ja lisää sen sekaan pastakastike. Yhdistä ja kaulitse sulaneet taikinat uunipellille leivinpaperin päälle (nostele hiukan reunoille, ei paljon tarvitse). Levitä pohjan päälle jauheliha-pastakastikeseos. Levitä päälle salami-pepperonimakkaroita haluamasi määrä. Valuta ananaksista mehu ja levittele ananakset piirakan päälle. Ripottele päälle valkosipulia ja pizzamaustetta (ja muitakin mausteita halutessasi) ja vielä juustoraaste.
Paista uunissa 200 asteessa 30-45 minuuttia. Seuraa paistumista, koska uunit ovat erilaisia!
Nauti vaikka salaatin kera tai pelkiltään.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Musta-kultainen drip cake eli valumakakku (osa 2)

Murea mantelikakku

Minions-kakku