Tervetuloa!


Ajattelin nyt tehdä päivityksen ilman sen kummempaa ohjetta. Tässä päivityksessä pääosassa on juuri tänään luomani Facebook-sivu tälle blogille :)

Sivut löytyvät osoitteesta https://www.facebook.com/hannamumma/ 
ja niistä voi käydä tykkäämässä vaikka et olisikaan minun kaverini Facebookissa - yritän nyt hiukan eritellä henkilökohtaisen sivuni päivityksiä/kuvia ja tähän leipomisharrastukseen liittyviä päivityksiä/kuvia tuolla sosiaalisessa mediassa. Homma on ihan aluillaan vielä ja tarkoitukseni onkin luoda myös Instagram-sivut tälle blogille. 

Päädyin tähän ratkaisuun ensinnäkin sen vuoksi, että omat sivuni Facebookissa ja Instagramissa eivät täyttyisi aivan kokonaan pelkillä leipomiskuvilla ja toisekseen siksi, että aloitin tämän blogin (jota olen miettinyt jo kauan saadakseni ohjeet ja tuotokset johonkin "talteen") ja luonnollisesti toivon näkyvyyttä blogille ja se käy helpommin niin, että sivut ovat erillään henkilökohtaisista sivuistani.

Minulle saa mielellään lähettää palautetta, neuvoja ja muutakin postia liittyen tähän blogiin ja Facebook-sivuihin (ja myöhemmin Instagram-sivuihin), joko sähköpostitse www.hanna.mumman.kookissa@gmail.com, täällä blogissa kommenttikenttään, Facebookissa "Hanna-mumman köökissä" -sivuilla tai Facebook-viestinä (ja sitten Instagram-sivujen auettua myös siellä).

Tervetuloa mukaan siis ja toivottavasti viihdyt blogini parissa <3

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Musta-kultainen drip cake eli valumakakku (osa 2)

Murea mantelikakku

Minions-kakku